Contacteer Ons šŸ“¬

Heb je een vraag, suggestie, of wil je gewoon even hallo zeggen? Wij horen graag van je! Ons team staat klaar om je te helpen en je feedback te ontvangen. Voordat je ons een bericht stuurt, hieronder een paar belangrijke punten om rekening mee te houden:

Waarvoor je ons kunt bereiken:

 • Vragen over hoe Geefweg.be werkt: Zit je met vragen over het plaatsen van advertenties, het reageren op aanbiedingen, of iets anders wat onduidelijk is? Wij staan voor je klaar.
 • Technische problemen: Werkt er iets niet zoals het hoort op onze website? Laat het ons weten, zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen.
 • Feedback en suggesties: Heb je ideeĆ«n over hoe we Geefweg.be kunnen verbeteren? Jouw input is goud waard!

Belangrijk om te weten:

 • Aansprakelijkheid: Terwijl we bij Geefweg.be ons best doen om een veilig en betrouwbaar platform te bieden, herinneren we je eraan dat alle transacties en interacties plaatsvinden op eigen risico van de gebruikers. Wij faciliteren het contact tussen gevers en geĆÆnteresseerden, maar zijn niet aansprakelijk voor de afspraken die je maakt, de staat van de items, of andere aspecten van de uitwisseling.
 • Geen bemiddeling bij conflicten: Hoewel we hopen dat alle uitwisselingen soepel verlopen, kunnen we niet optreden als bemiddelaar bij geschillen tussen gebruikers.

Hoe je ons kunt bereiken:

Voel je vrij om ons te contacteren via info@geefweg.be voor alle bovengenoemde zaken, of als je gewoon je ervaringen wilt delen. We streven ernaar om je zo snel mogelijk te antwoorden, maar het kan soms even duren voordat je een reactie ontvangt vanwege het hoge aantal berichten dat we krijgen.

Bedankt voor je begrip en voor het deel uitmaken van onze Geefweg.be-gemeenschap. Samen maken we een positief verschilšŸ’š

  Inloggen

  Registreren

  Wachtwoord opnieuw instellen

  Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan een link waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen via de e-mail.